20 Selebriti Antarabangsa Yang Sebenarnya LGBT, Jangan Tak Percaya!

20 Selebriti Antarabangsa Yang Sebenarnya LGBT, Jangan Tak Percaya!

Semakin hari semakin ramai golongan gay yang mula menampilkan diri di luar. Mereka dengan terbuka memberitahu bahawa mereka gay. Namun ada yang masih hidup secara tertutup dengan tidak memberitahu orientasi seksual mereka. Kali ini kami ingin berkongsi mengenai selebriti yang mendedahkan seksualiti sebenar mereka. Sila lihat 30 selebriti berkenaan.

#1. Ellen Page

Dari filem ‘Juno’ hingga ke ‘X-Men’, Ellen Page telah menunjukkan bakat lakonannya selama bertahun-tahun dan telah memenangi berpuluh-puluh anugerah. Pada tahun 2014, beliau mengumumkan orientasi seksual di dalam siri ‘Ellen.’ Sudah tentu, Cik. DeGeneres berasa gembira dengan perkongsian yang penuh keberanian.

#2. Drew Barrymore

Adakah anda tahu Drew Barrymore ini suka pada lelaki dan perempuan? Pada tahun 2003, pelakon itu menjelaskan seksualitinya dalam satu wawancara dengan berkata, “Adakah saya suka wanita secara seksual? Ya, saya suka. Sebenarnya.

Beliau kemudian menambah: “Saya selalu menganggap diri saya biseksual … Saya suka badan wanita. Bercinta dengan wanita ini seperti meneroka badan kita menerusi orang lain.” Beliau telah berkahwin tiga kali dan mempunyai dua anak “.

#3. Michelle Rodriguez

Pelakon Michelle Rodriguez tahu bagaimana menjadi seksi dan kuat pada masa yang sama. Mungkin disebabkan oleh dirinya yang biseksual.

Pada tahun 2013, dia memberitahu ‘Entertainment Weekly’ bahawa “saya telah melakukan seks dengan laki dan wanita. Saya buat seperti yang saya suka. Lelaki sangat menarik. Begitu juga wanita. “Dia kini bercinta dengan model fesyen Cara Delevingne.

#4. Kristian Nairn

Paling dikenali sebagai Hodor di dalam siri epik ‘Game of Thrones’, ‘Kristian telah mendedahkan tentang orientasi seksual beliau pada tahun 2014.

Beliau merasakan seksual adalah hanya sebahagian kecil daripada dirinya sebagai seorang lelaki. Kristian Nairn dilahirkan di Ireland Utara dan dengan ketinggian hampir tujuh kaki. Adakah anda tahu dia juga seorang DJ?

#5. Anna Paquin

Pelakon Anna Paquin telah berada di layar perak selama beberapa dekad dengan memainkan watak di ‘X-Men’ dan ‘True Blood’ dalam seri HBO. Malah, beliau telah berkahwin dengann pelakon gandingan cintanya iaitu Stephen Moyer pada tahun 2010 dan mempunyai kembar bersama.

Walaupun Anna telah berkahwin tetapi pada tahun 2014 dia masih menulis tweet yang: “Bangga menjadi ibu biseksual yang telah bahagia berkahwin. Perkahwinan adalah mengenai cinta bukan jantina. “

#6. Wentworth Miller

Walaupun beliau telah menyangkal bahawa dia adalah gay ketika wawancara ‘InStyle’ pada tahun 2007, namun pelakon Wentworth Miller akhirnya telah mendedahkan kebenaran pada tahun 2013 dalam surat yang disiarkan di laman GLAAD.

Sejak itu, pelakon ‘Prison Break’ dan ‘The Flash’ telah sangat terbuka tentang kesukaran yang dihadapinya sebagai remaja dan pelakon. Wentworth Miller juga bersuara tentang hak asasi manusia di seluruh dunia.

#7. Bella Thorne

Pelakon dan penyanyi Bella Thorne telah menjalinkan hubungan cinta dengan beberapa orang yang terkenal termasuk Scott Disick.Walau bagaimanapun, dia memberitahu dunia bahawa beliau suka kedua-dua lelaki dan perempuan melalui Snapchat. Beliau berkongsi fotonya yang sedang mencium seorang gadis. Selepas seorang peminat bertanya tentang seksualitinya, dia mengesahkan bahawa dia seorang biseksual.

#8. Lauren Jauregui

Penyanyi berkumpulan berdarah Cuban itu telah mendedahkan bahawa yang dia adalahseorang biseksual.

#9. Keke Palmer

Walaupun penghibur itu tidak pernah mendedahkan dirinya sebagai gay, straight, atau biseksual, video beliau bertajuk “I Do not Belong To You” menyampaikan mesej yang sangat kuat.

#10. Vanessa Carlton

Siapa yang boleh melupakan lagu hit “A Thousand Miles?” Penyanyi / penulis lagu itu mengeluarkan pelbagai album sejak itu tetapi orang awam lebih memberi perhatian apabila dia mendedahkan dirinya adalah biseksual.

#11. Lady Gaga

Penghibur Lady Gaga yang sangat terkenal dengan persembahan dan nyanyian di atas pentas. Walaupun pernah menjalinkan dengan Taylor Kinney, dia sangat terbuka untuk menjadi seorang advokat untuk komuniti LGBTQ.

#12. Holland Taylor

Anda mungkin mengenali wajah Hollywood yang terkenal ini. Beliau telah menjadi pelakon selama beberapa dekad, tetapi baru-baru ini memberitahu sebuah stesen radio awam bahawa dia adalah seorang lesbian.

#13. Rob Halford

Anda mungkin tidak menyangka bahawa seorang penyanyi heavy metal rocker berkemungkinan seorang gay.

#14. Billie Joe Armstrong

Penyanyi utama Green Day adalah seorang biseksual. Pendedahan itu bukan sahaja mengejutkan kerana beliau adalah penyanyi rock-n-roller, tetapi kerana Billie Joe Armstrong ini telah berkahwin selama lebih dari 20 tahun.

#15. Gus Kenworthy

Walaupun Gus Kenworthy memperoleh pingat perak semasa Olimpik Sochi, dia masih gementar untuk mendedahkan tentang seksualiti dirinya.

Atlet itu memberitahu ‘Majalah ESPN’ bahawa, “Saya berasa tidak selamat dan malu. Menjadi gay tidak pernah dilihat sebagai suatu yang mengembirakan. Dan saya mahu menjadi hebat. ” Akhirnya Gus Kenworthy mencatatkan betapa bangga dengan seksualitinya di Facebook.

#16. Jonathan Knight

Beliau telah mendedahkan diri sebagai gay di kumpulan, dan kami memuja usaha beliau. Sebenarnya, New Kids On The Block baru sahaja kembali untuk membuat tour. Dan kami berasa gembira untuk mengenang kembali nostalgia lama.

#17. Fergie

Penyanyi Black Eyed Peas, Fergie telah berkahwin dengan pelakon Josh Duhamel sejak tahun 2009. Mereka juga mempunyai seorang anak bersama.Bagaimanapun, aktres rapper itu memberitahu ‘The Sun’ bahawa dia adalah seorang biseksual. Dalam wawancara yang sama dengan ‘The Advocate,’ Fergie, yang dilahirkan sebagai Stacy Ann Ferguson, mengakui bahawa dia pernah berseronok dengan wanita pada masa lalu.

#18. Matt Dallas

Pelakon Matt Dallas yang memainkan watak ‘Kyle XY,’ yang terkenal dengan tiada pusat. Beliau mengumumkan seksualiti dan pertunangan pada masa yang sama pada tahun 2013.

#19. Nathan Lane

Pelakon Nathan Lane, yang pernah melakonkan watak di Broadway beberapa kali, adalah seorang gay.

#20. Billy Gilman

Bekas penyanyi kanak-kank negara, Billy Gilman telah besar. Walaupun mempunyai satu single lagu yang terbaik, beliau telah menghadiri ujibakat ‘The Voice’ dan telah mendapat tempat kedua.

Apa pendapat anda tentang selebriti gay ini? Sila kongsikan pandangan anda!

2