Hidup Saya Bertambah Lengkap Dan Bahagia Setelah Bela Kucing

Hidup Saya Bertambah Lengkap Dan Bahagia Setelah Bela Kucing

Tak pernah sekalipun termimpi yang saya akan menjaga kucing biarpun saya sangat minat dengan kucing. Tetapi satu Hari Tanpa diduga ada ibu kucing bersalin depan rumah dan jumpa anak kucing dalam longkang.

Maka disitu bermulalah episod menjaga Kucing selepas itu, yang Bestnya husband saya siap support lagi dan buat kan rumah untuk kucing Dan belikn barang- barang keperluan untuk kucing.

Rumah ni husband saya lah cipta apartment 4 tingkat ni. siap Ada kolam untuk minum lagi di sebelah kolam ikan tu.

Jadi pegi ke manapun senang tak perlu susah hati tentang minuman dan makanan kucing ni. Kemudian pada waktu pagi atau petang saya akan lepaskan kucing-kucing ni bebas bermain dekat luar Dan kadang- kadang saya akan bagi masuk dlm rumah.

Alhmdulillah kucing- kucing ni sangat pandai dan tak mmbuang merata-merata dalam rumah. Dia Pandai Cari toilet bestkn rasa bahagia sangat bila tengok anak-anak bulus ni happy …terapi Minda org ckp 😂😁😁😁😁

1