Kucing Gesel Kaki Wanita Ini Di Traffic Light

Kucing Gesel Kaki Wanita Ini Di Traffic Light

Tadi masa kat trafik light pekan langkap.. Masa mama nunggu lampu ijau.. Terasa ada benda gesel kaki.. Memula tak perasan, dah jalan baru tengok budak ni terkial kial tengah jalan sesak.

Hujan lebat pulak tu… Masa tu tak peduli dah, parking moto tepi jalan terus lari ambik kamu.. Ada yang hon, ada yang jerit.. Lantak kome lah.. Aku tak kan biar budak kenit ni mati tengah jalan.

Balik rumah bawak motor sebelah tgn, sebelah lagi sorok kamu dalam tudung.. Molek je baiknya. Balik je umah, terus bersihkan kamu. Nampak macam dah kena langgar atau dicampak..mata terkatup dek taik mata yg tebal giler.. Takpelah, walaupun hari ni rezeki berjual kuih tak banyak..

Tapi mama dapat kamu dik.. Meh dok ngan mama.. Sedara sedara kamu ramai.. Dekat 30 hekoo dah.. ­čśůMama tak mampu nak bagi kibbles, mujur ada pakcik ikan tu rajin sedekah ikan kat kome.. Acik dgn ankel semua.. Apa nama mama nak kasik budak nih eh..

Gugirl tau.. Cukuplah kome doakan papa sehat dan dapat macam dulu balik.. Tengok dia.. Selesa tido ngan abam baru.. Alhamdulillah

 

1