Kucing Ini Merupakan Seekor Jutawan Dan Hartanya Melebihi Kekayan Nur Sajat

Kucing Ini Merupakan Seekor Jutawan Dan Hartanya Melebihi Kekayan Nur Sajat

13 Gambar Kucing Milik Karl Lagerfeld, Miliki Pendapatan Sebanyak RM15.56 Juta Tahun Lepas | Kucing ini hidup serba mewah, lengkap dengan perkhidmatan dua orang gaji sepenuh masa. Mewah sangat dah tu kalau sampai ada dua orang gaji untuk seekor kucing!

Bukan itu sahaja, kucing ini juga mengaut pendapatan jutaan ringgit setahun dengan kontrak peragaan sahaja. Kucing yang diberi nama Choupette ini, sebenarnya milik jutawan terkenal Karl Lagerfeld yang merupakan pemilik Chanel dan Pengarah Kreatif Fendi.

Menurut Karl, pada tahun lalu Choupette telah memperoleh pendapatan sebanyak RM15.56 juta bersama jenama kecantikan Jepun Shu Uemura dan Corsa Kalendar 2015.

Manakan tidak kucing ini menjadi perhatian ramai. Dengan bulu putihnya yang gebu dan mata biru yang bulat, cukup membuatkan semua terpukau akan kecantikannya

Pasti ramai yang cemburu melihat kehidupan Choupette yang serba mewah ini walaupun hanya seekor kucing biasa, namun kerana kecantikannya dan populariti yang dimiliki olehnya telah membuatkan dia menjadi sangat popular sehingga menjadi jutawan kucing

Lebih menarik, kucing ini juga memiliki Instagramnya sendiri. Jom lihat foto menarik Choupett

Jangan kacau dia, sebab dia sedang menikmati keindahan alam dan dia merasai seolah-olah dia sedang terbang

Sebab ni lah dia jadi kaya, jadi model tilam je pun

Dikatakan mata nya penyebab orang sangat menyukainya

Bulunya yang lebat menyebab dia menjadi model shampoo dan sikat.

Sumber: BLOGMAZEER

 

 

 

2