Kucing Memiliki Mata Hijau Menawan Hati Manusia Yang Melihatnya

Kucing Memiliki Mata Hijau Menawan Hati Manusia Yang Melihatnya

Muat naik gambar anak kucing comel ini di halaman Facebook menjadi tular dalam masa kurang tiga jam. Hati para netizen begitu mencair setelah melihatnya dengan 40,000 paparan, dan lebih 10,000 perkongsian. Dan ternyata anak kucing ini bukan seperti anak kucing biasa yang kita lihat. Si comel ini begitu comel!

Memiliki sepasang mata bulat dengan warna hijau jernih penuh pesona, dan si comel memandang anda bagai malaikat. Dengan serta-merta anda akan jatuh cinta!

Pandangan mata dengan rasa tidak bersalah, seperti kucing malaikat, sesiapa sahaja akan menjadi terpesona sehingga terpukau melihatnya.

Jelirkan lidahnya yang berwarna merah jambu itu pula, lagi bertambah geram!

Bertuah badan tuannya dapat melihat dan memeluk anak kucing ini setiap hari. Kucing gebu paling comel yang akan sentiasa menceriakan hari tuannya.

Hati para netizen tidak dapat disembunyikan daripada terus menjadi cair apabila melihat ekspresi tidak bersalah penuh pesona daripada anak kucing gebu paling comel ini.

Terus jatuh hati dengan ekspresi wajah comel mempesona yang seperti ini. Hati terus menerus jadi terpegun dan mencair!

Apabila memiliki kucing comel seperti ini sebagai haiwan peliharaan, sudah pasti tuannya tidak akan keberatan untuk membelanjakan wang yang banyak untuknya. Amat berbaloi jika wang telah dibelanjakan dan kemudian dibalas dengan pandangan tidak bersalah itu.

Sumber:  ERA BARU